Політика конфіденційності

ЗГОДА суб’єкта на обробку персональних даних

 

               Користувач, реєструючись на сайті _____________, зобов'язується прийняти дану Згоду на обробку персональних даних (далі - Згода). Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є реєстрація на сайті або надання персональних даних в формах зворотного зв'язку, розміщених на сайті. Користувач дає свою безумовну згоду ТОВ «УЛФ-ФІНАНС», якому належить сайт ___________ на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

 

1. Дана Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода на обробку персональних даних Користувача дається тільки і виключно з метою використання для надання послуг, замовлених клієнтом, а також для інформування про продукти та послуги, відповідей на звернення Користувача через форму зворотного зв'язку на сайтах.

3. Підставою для обробки персональних даних є Закон України «Про захист персональних даних»

4. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (надалі – Закон)  Користувач надає згоду ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» на обробку своїх персональних даних в порядку та в межах визначених Законом, зокрема: відомості про освіту, професію, спеціальність та кваліфікацію, паспортні дані, відомості про декларування доходів, зобов’язання фінансового характеру та відомості про майновий стан, щодо себе та членів своєї сім’ї, автобіографічні дані, відомості про трудову діяльність, особисті відомості (вік, стать, родинний стан, склад сім’ї тощо), відомості щодо місця проживання: фактичне та за державною реєстрацією, відомості про перебування на військовому обліку, дані, що стосуються стану здоров’я в межах, визначених законодавством, дані щодо періоду надання відпусток, дані, що підтверджують право працівника на пільги, встановлені законодавством, дані про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, електронні ідентифікаційні дані (біографічні довідки, номери телефонів), запис зображення (фото).

5. Обробка персональних даних Користувача здійснюється з метою перевірки ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» його персональних даних з метою укладання та подальшого виконання договору фінансового лізингу автомобіля чи будь-якого іншого договору (договір купівлі - продажу автомобіля,  договір страхування (будь-якого виду), договір поруки тощо), включення персональних даних до бази персональних даних клієнтів ТОВ «УЛФ-ФІНАНС», захисту прав та законних інтересів ТОВ «УЛФ-ФІНАНС», а також з метою поширення ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» персональних даних Користувача серед необмеженого кола осіб з метою укладання договору фінансового лізингу чи будь-яких пов’язаних з ним договорів.

6. Користувач, реєструючись на сайті __________, через відповідну форму, надає ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» свою безумовну згоду на доступ, передачу, зберігання, використання та поширення через Бюро кредитних історій інформації, щодо себе та дає згоду ТОВ "Українське бюро кредитних історій", що знаходиться за адресою: 01001, м. Київ, вул. Грушевського, 1-д. на збір, зберігання і використання інформації з інших джерел, яка впливає на можливість виконання його зобов'язань відповідно до ст.9, ст.11 Закону України «Про організацію формування та обігу кредитних історій», а так само на доступ і отримання кредитної історії Користувача в ТОВ "Українське Бюро кредитних історій" у порядку, передбаченому ст.11 Закону України «Про організацію формування та обігу кредитних історій» та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

7. Користувач погоджується з тим, що в разі неналежного виконання ним своїх зобов'язань, ТОВ «Українське бюро кредитних історій», де буде зберігатись і оброблятися його кредитна історія, розмір фінансової відповідальності, ТОВ «Українське бюро кредитних історій» перед Користувачем обмежується розміром, що вказаний в договорі про надання інформаційних послуг, укладеним між ТОВ «УЛФ-ФІНАНС»  та ТОВ «Українське бюро кредитних історій».

8. У випадку відмови ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» укласти з Користувачем договір фінансового лізингу, Користувач надає згоду строком на 3 роки на обробку і використання своїх персональних даних в цілях інформування про нові послуги, що надаються ТОВ «УЛФ-ФІНАНС».